LONTOO 28.5.1996

"Toipumispäivä"

Pariisin reissusta selviydyttyämme (huh huh!) tiistaiaamun yrityksemme mennä aamiaiselle päättyi ”yrjöjuoksuun” takaisin hotellihuoneen vessaan. Niin poikki olimme Pariisin keikastamme. Aamu meni lopulta raatona hotellihuoneen sängyssä aina iltapäivälle saakka. Laitoimme oveen siivoojallekin lapun, ettei meitä saa häiritä.

Vasta iltapäivällä raahauduimme nälkäisinä Hard Rock Cafen kilometrin pituiseen jonoon, saadaksemme jotain syötävää. Olimme ensimmäistä kertaa siellä ja harmitti, kun käynnistä nauttiminen oli vähän sitä sun tätä kuolettavan väsymyksen ja voimattomuuden vuoksi.

Hard Rock Cafe London
 

Kun sitten lopulta jumalattoman jonottamisen jälkeen pääsimme sisään ja saimme ruoka-annokset eteemme, en pystynytkään syömään. Eilisen matka rasitus oli saanut aikaan hirveän migreenin ja vatsassa etoi sen verran pahasti, että hyvät "purilaiset" jäivät melkein koskemattomiksi, mutta "so what", olimmepa sentään edes käyneet Hard Rock Cafessa. Yksi valloitus sekin!

Bon Jovi kamaa seinällinen
 

Bye Bye, Paul! 
 

Ostimme myös HRC:n matkamuistomyymälästä (erillinen sisäänkäynti rakennuksen kulman takana) t-paitoja, farkkutakin ym. mukavaa kotiin viemiseksi.

 

Emme totaalisesta väsymisestä huolimatta kauaa paikallamme jaksaneet pysyä, vaan menojalka vei meidät seuraavaksi jälleen kerran Hyde Parkin kautta Bayswateriin.

Queensway
Taustalla oleva valkoinen torni kuuluu Whiteleys'n ostoskeskukselle, jonne seuraavaksi suuntasimmekin.
 

Nyt jo kahvi ja voileipä pysyivät sisällä ja poikkesimmekin yhdessä ostoskeskuksen monista kahviloista.

Siinä se loppupäivä sujahtikin nopsasti pitkään nukkumisen vuoksi ja palasimme muutenkin normaalia aikaisemmin hotellille lepäämään.

jatkuu...