LONTOO 29.5.1996

Seuraavat pari päivää sentään maltoimme ottaa vähän rauhallisemmin ja loikoilimme mm. Hyde Parkin nurmella ja kuljeskelimme Regent Parkissa ja sekä Buckinghamin palatsia ympäröivissä St James's Parkissa, että Kensington Gardenissa. Valokuvia otettiin sormet verillä ja filmirullia löytyi kassin pohjalta pitkälti toista kymmentä kotiin palatessa.

Hupia toi mm. ihanan kesyt oravat, jotka söivät hyvällä ruoka- (vai "juoma-")  halulla viinirypäleitä, joita niille tarjosimme, kun muutakaan ei mukana ollut ja nuo pikku veikot olivat niin itsepäisiä, että tunkivat melkein syliin ja olkapäälle, kunnes annoimme niille jotain syötävää.

Tänään kulkumme johti ensin Buckinghamin palatsin vahdinvaihtoon, jota matkaseuralaiseni ei ollut vielä nähnyt.

 

Ja salaisuus paljastui...  
 

Kun vaihto oli suoritettu asianmukaisin menoin, hyppäsimme Greenparkilta metroon ja suuntasimme Knightsbridgen kaupunginosaan ja Harrodsille, josta matkamme jatkui Oxford Streetille jälleen kerran. Sitä ostoskatua ei kertakaikkiaan voi vastustaa!

Siellä kuluikin sitten koko iltapäivä, jonka jälkeen palasimme uupuneina jälleen kerran hotellille ja löhöilimme vain huoneessamme loppuillan pientä piccadilly-keikkaa lukuunottamatta.

jatkuu...