annettiin Postissa käteeni, kun kävin noutamassa lähetyksen, joka ei ollut sopinut postiluukustani perjantaina.

Kun malttamattomana availin tuota hyvin teipattua putkea, sieltä paljastui ensin kirje, jossa oli sisällä suloinen pieni kortti ja sen jälkeen putkesta tupsahti esiin jotain niin uskomattoman upeaa, että suorastaan lensin hakemaan kameraa laukustani ja levitin kaiken paketista löytyneen pöydälle kuvattavaksi. Pikkuriikkinen kastelukannu sai hymyn leviämään korviin saakka. Pienen pieni espanjalaista alkuperää oleva tulitikkuaskin kansi oli upea egyptiläisaiheisine pukeutumisineen ja sisältä löytyi pari pussia teetä (-kö?). Tuoksuivat ainakin todella hyvälle teelle. Suloinen päivänkakkara on vielä pussissaan. Pitääpä vielä avata ja katsoa, mihin käyttöön se on tarkoitettu!

Sokerina pohjalla, haurasta materiaalia varoen avatessani huokaisin syvään silkasta ihastuksesta! Kerrassaan ihana egyptiläinen kuva!!! Itse putkikin on kuin kaunis matkamuisto ja se tulee saamaan kunniapaikan kirjahyllystäni!

En tiedä mitä olen tehnyt nämä ansaitakseni, mutta KIITOS, KIITOS, KIITOS ja vielä kerran Kiitos Sinitaivaan Ainolle upeasta yllätyksestä jälleen kerran!