2152262.jpg

Elokuussa 1992 olimme palaamassa pohjoisesta ja edellinen paikka oli Rovaniemi. Torniosta Haaparantaan oli sopiva matka poiketa rakkaassa naapurimaassamme, joten sinne poikettiin päiväkahville ja vähän tutustumaan ympäristöön. Matka jatkui sitten illaksi Kemiin.

2152263.jpg

Ensimmäistä kertaa Lahdessa tammikuun alussa 1983. Edellispäivänä olin "muuttanut" Suomen Chicagoon kahdeksi kuukaudeksi opiskeluni teoriakoulutukseen ja oli niin jännää, että... =O)

Lahti on maineestaan huolimatta ihan kiva kaupunki. Erityisesti rakastuin Salpausselän hiihtokeskukseen ja siellä vietinkin paljon aikaa iltaisin ja viikonloppuisin silloin, kun en lähtenyt vapaapäiviksi kotiin. Iltamäenlaskut oli erityisen kivoja katsoa, kun ympärillä oli pimeää, vain mäet oli valaistuna. Myös Tapani Ripatti (mm. Levyraadista tuttu) sattui tielleni tänä aikana, sillä hän toimi siihen aikaan suositun Galax discon dj:nä, ja koulutuksen tytöt vierailivat tuossa discossa viikottain... Tuolta ajalta jäi myös erityisesti mieleen Asko Upon tehdashallit ja James Dean. Oi niitä aikoja! ;D