2.8.2000

Ensimmäinen aamu, kun sai rauhassa lähteä reissun päälle, eikä tarvinnut miettiä onko vielä huone illalla kun palaan.

Se tietysti sai sen aikaan, että uskalsin lähteä niin hirveästi himoitsemalleni Oxford Streetille penkomaan kaiken maailman liikkeiden uusia valikoimia.

 

Aloitin kadun alkupäästä Marble Archilta ja poikkesin ensimmäisenä Debenhamsilla ja Wallisilla, josta matka jatkui Oxford Streetin toiseen päähän aina Tottenham Court Roadille saakka, jossa suunnistin kaikkiin mahdollisiin vielä käymättä oleviin kirjakauppoihin ja pikku putiikkeihin.

Debenhams
 

Tottenham Court Rd.
 

Jostain viehättävältä poikkikadulta Tottenham C. Roadilta
 

Iltapäivällä käveltyäni vielä Charing Cross Roadia (jossa on ihania isoja ja pieniä kirjakauppoja!) Shaftesbury Avenuelle, ja takaisin hotellille...

Regent Palace Hotel 2000
 

...matkustin vesisadetta ja hirveää tuulta uhmaten London Bridgelle moikkaamaan seuraavan viikon matkakaveriani webbikameran välityksellä. Olimme sopineet, että olen tiettynä päivänä, tiettyyn aikaan sillalla, jonne webbikamera näyttää. Siellä sitten heiluttelin hirveässä kelissä kohti "taivaita". Voitte kuvitella ohi kävelevien ihmisten ilmeet, kun tuuli riepotteli sateensuojani nurinpäin ja vesi hakkasi kasvoja, mutta minä vain katselin ”taivaalle”...

Rakennus, jonka katolla webbikamera sijaitsi.
 

Ystäväni näki minut kamerassa ja sai jopa kaapattua kuviakin siitä. Tässä tuloksia.

 

Sateensuoja kääntyi jo alkutaipaleella nurinpäin ja hyvä, ettei lentänyt käsistä Thamesin aalloille.
 

 

 

Samalla reissulla kävin ensimmäistä kertaa katsastamassa ulkoapäin uuden IMAX-teatterin, jonne oli tarkoitus mennä katsomaan jotain näytöstä seuraavalla viikolla yhdessä ystäväni kanssa.

IMAX London
 

Olin niin puhki ostoskierroksesta ja tuulta vastaan taistelusta, että palasin loppupäiväksi hotellin rauhaan, enkä poistunut sieltä kuin ostamaan syötävää illalla viereisestä Bootsin kaupasta.

jatkuu...