Elegian haaste kiinnosti kovasti ja ajattelin heti alkaa etsimään sopivaa kuvaa. Sitten tuli tenkapoo, niin sanotusti. Tajusin, että lempikuvaani en voisi julkaista, joten pitäisi löytää se toiseksi kivoin kuva tuhansien ja taas tuhansien joukosta. Lähes kolmen tunnin kahlaamisen jälkeen luovutin, koska tuntui, että sellaisia ihan kivoja kuvia olisi kymmeniä, kaikki niitä "toiseksi parhaita". Miten tyytyä vähempään, kun ylivoimaisesti paras oli tiedossa? Ja jos totta puhutaan, niin niitä toiseksi parhaitakin olisi ollut tiedossa pari kolme, mutta en periaatteesta julkaise kenenkään henkilöiden kuvia netissä - luvalla, enkä varsinkaan ilman lupaa.

Jatkoin kuitenkin tänään vielä etsintää mm. Marjukan kannustamana ja sitten - pitkän pohdinnan ja kymmenien tallennusten jälkeen päädyin lopulta tähän kuvaan:

IMG_2261.jpg

Voisi hyvinkin olla, että löytäisin jotain, jonka olen unohtanut tai jonka olen ottanut vanhalla filmikameralla ja kuvaa ei löydy tietokoneelta, mutta jonnekin se hakemisaika pitää rajata, joten olkoon tämä siis lempikuvani tällä hetkellä. Ja onhan se sitä! Hauska pikkuinen lehtihaamu! Kieli ulkona