LONTOO 22.5.1996

Heti aamusta hotellin edustalla tapasimme "aina niin ystävälliset" Lontoon poliisit aamukierroksellaan. Päivä alkoi siis "turvallisissa merkeissä". 

 

Suuntasimme maanalaisella Russell Squarelle, josta kävelimme kohti British Museumia. Välillä eteemme sattui jälleen "sarjassamme hauskat taksit" ihan uusi, ennennäkemätön yksilö, Snickers.

 

Jäimme myös hetkeksi katselemaan miten valmistuu aito englantilainen ruohokääretorttu.
 

British Museum oli ohjelmassani jo kolmatta kertaa, joten lähdin sinne lähinnä ystäväni pyynnöstä, vaikka kyllähän siellä riittää katsottavaa joka kerralle.

Tällä kertaa ihastelin mm. Rosettan kiveä, joka on aina kiehtonut minua todella paljon. Oli kyllä pakko myöntää, että alkoi olla jo puuduttavaa kiertää samaa museota yhä uudelleen, vaikka historia kiinnostaakin. Ehkä osa syy oli siinä, että matkaseuralaiseni ei niin hirveästi ollut aiheesta kiinnostunut.

Rosettan kivi
 

Kävimme kierroksemme päätteeksi museon kahvilassa ja hetken istahdettuamme lähdimme matkamuistomyymälän kautta ulos ja kävelylle kohti keskustaa. Ulkona oli alkanut sataa ja koska meillä ei ollut sateensuojaa mukana, poikkesimme Oxford Streetillä ostamassa uudet sateensuojat itsellemme.

Vuoden sateenvarjo - Lontoon metrokartta:
 

Sitten palasimmekin jo takaisin Piccadillylle ja minulle jo tutuksi tulleeseen Rock Circus vahamuseoon.

Tällä kertaa esille pääsevät:

Boy George (oli siirretty eri paikkaan, kuin aiempina kertoina)
 

ja Billy Idol
 

Lopuksi jo traditioksi tullut kuva ikkunasta kohti Regent Streetin alkupäätä ja ihania mainosvaloja. Ulkona näytti satavan edelleen...
 

Poikkesimme hotellin baarissa yhdellä ennen huoneeseen paluuta. Loppuilta meni "leikkiessä" päivällä ostamiemme tekokynsien kanssa niin, että olimme kuolla nauruun "hirviön sorminemme"... Huvinsa kullakin! Uskokaa, tai älkää, mutta sukkahousut oli muuten kovilla…