12.8.2000

Viimeinen koko päivä Lontoossa.

Tänään molemmat suuntasimme katsomaan omia mielenkiinnonkohteitamme ja minä olin valinnut matkan Wembleylle. Suuri kuuluisa areena oli menossa monivuotiseen remonttiin ja halusin nähdä sen, ennen kuin se suljettaisiin.

Matkalla Wembleylle

 

 

Wembleyllä
 

Viimeinen mahdollisuus
 

 

Wembley Arena toivotti kaikki kiertokäyntiin osallistujat nimeltä tervetulleeksi ja heidän omalla kielellään. Mukana näytti olevan paljon muitakin suomalaisia...
 

 

Opas
 

Beckham (7) ja kumpp.
 

Päivä oli jo pitkällä kun palasin takaisin Lontoon keskustaan.

Illalla lähdimme vähän juhlistamaan viimeistä iltaamme Lontoossa ja poikkesimme hotellin baariin hetkeksi. Tarkoitus ei suinkaan ollut siellä kauaa olla, - emmekä kyllä olleetkaan - mutta suunta oli ihan toinen kuin alun perin oli suunnitelmissa. Aamulla olisi lähtö Suomeen, joten piti mennä ajoissa nukkumaan, mutta toisin kävi. Löysimme itsemme Hippodromen hämystä... mutta siitä ei sitten sen enempää...!

 

Mistä tämä ilmestyi? Ei harmainta hajua, mutta Sherlock oli näemmä vaihtanut uuteen korttiin sitten viime kerran!




13.8.2000

Sitten oli kotiin paluun aika!

Tapasin aamulla ensimmäistä kertaa koko kahteen viikkoon kohdeoppaamme ja hän tuli luokseni juttelemaan alkuloman epäselvyyksistä. Hän tiesi asiasta sen kautta, että olin vihdoin jossain vaiheessa saanut heidän ruotsinkielisen oppaansa kiinni ja selittänyt ja ihmetellyt tilannetta.

Hän tietysti pahoitteli tapahtunutta, muttei tuntunut mitenkään ottavan vastuuta asiasta, ettei opasta saa kiinni, vaikka he ovat siellä juuri sitä varten!! Sanoin, että joka tapauksessa teen siitä ilmoituksen matkatoimistolle, oli tilanne mikä tahansa, sillä se pilasi ensimmäisen viikon lomani totaalisesti.

Tällainen tarina tällä kertaa! Lontoo ei pettänyt, vaikka matkanjärjestäjä niin tekikin! Edelleen Lontoo on minun punainen kaupunkini, jonne tahdon ehdottomasti vielä päästä jossain vaiheessa uudelleen!

Good Bye and Thank You!
 

Tässä kertauksena muutama minuutti Lontoota livenä:



Lopuksi vuosien varrella kertyneitä matkamuistoja viideltä Lontoon matkaltani:

Karkkipurkkeja ja muuta sälää
 

Mukeja on joka lähtöön (sekaan oli jäänyt pari Kanada mukia)
 

Haukku vuodelta 1991
 

Muutama t-paita kymmenien joukosta
 

...ja paljon paljon muuta.

Kiitos, että jaksoitte matkustaa kanssani.

THE END!