Studiotee blogi on muuttanut vuodatuksen mullistusten aikana blogspotiin, osoitteeseen studiotee.fi. Muutossa mukana kulki koko blogin tämän hetkinen historia, joten voit halutessasi nähdä myös aiempien vuosien merkinnät uudesta blogistani.

Nyt kun uusi vuodatus on avattu, niin aion laittaa tämänkin vielä edustuskuntoon, vaikka se historiaan jääkin blogina, jota pidin kauimmin ja kirjoitin ahkerimmin.

Huomasin tässä ominaisuuksia kierrellessäni, että nyt toimivat jo kommenttien julkaisutyökalut. Siis niiden vanhojen osalta. Vieläkään ei päivitys etusivulle kommenttimäärät, vaan joka postauksessa lukee edelleen 0 kommenttia riippumatta siitä, onko niitä vai ei. Kommentit kohdassa kojelaudalla voi kuitenkin jo käydä julkaisemassa kaikki vanhat kommentit. Ainakin minulla ne olivat oletustilassa: Odottaa moderointia", joka siis tarkoittaa, että jos haluan kommentit näkyville viideltä viime vuodelta, niin minun on käytävä julkaisemassa lähes 1000 sivua kommentteja. Onneksi ne voi sentään julkaista sivu kerrallaan, eikä yksittäinen kommentti kerrallaan. Silloin saattaisin jättää urakan tekemättä kokonaan. Nyt olen menossa sivulla 900 (listalla on 15 kommenttia/sivu) ja ollaan vasta menossa tammikuussa 2012 (aloitin uusimmasta).

Tagipilvestä ollaan montaa mieltä. itse tykkään siitä, että suositut tagit ovat suuremmalla tekstillä, mutta liika on liikaa. Tällä hetkellä voi vain kuvitella, miltä näyttäisi blogi, jossa kaikki tekstit on tallennettu yhteen kategoriaan ja tekstejä olisi about 5000 kuten minulla....

EDIT: Kävin vielä uudelleen lävitse noita asetuksia ja päädyin siihen, että kun poistan rastin kohdasta, jossa voi laittaa kommentit tarkastukseen ennen julkaisua, se julkaisee vanhatkin kommentit automaattisesti. Näin säästyn valtavalta lisätyöltä! Näihin kaipaisi selkeitä opastuksia jo alkumetreillä, ettei kenenkään tarvitse tehdä valtavaa työtä turhaan. Löytyyköhän sellaisia ohjeita jo jostain vuodatuksen kätköistä...?!