Näillä olen kuvannut blogeissa julkaistuja kuviani:

CANON DIGITAL IXUS 950 IS

Digital IXUS 950 IS -kamerassa yhdistyvät hienostunut tyyli ja luotettava tehokkuus. Optisella kuvanvakaimella varustettu 4x zoom tekee valokuvauksesta vaivatonta.

 

Ominaisuudet

 • 8,0 megapikseliä
 • 4x optinen zoom ja optinen kuvanvakain
 • Edistyksellinen DIGIC III -prosessori
 • Kasvojentunnistus AF/AE/FE (automaattitarkennus/automaattivalotus/salamavalotus)
 • Punasilmäisyyden vähennys
 • 2,5 tuuman PureColor-nestekidenäyttö
 • ISO 1600- ja Auto ISO -herkkyydet
 • 18 kuvausohjelmaa
 • VGA-tasoiset videoleikkeet ja intervallikuvaus
 
Tyylikäs muotoilu. Tehokas kuvaus.
 Tyylikäs muotoilu.
Uusityylikäs muotoilu ja kolmisävyinen metallinhohtoinen viimeistely tekevät Digital IXUS 950 IS -kamerasta ainutlaatuisen. Helppokäyttöisellä kosketusvalitsimella voit valita valikkotoimintoja tallennuksen aikana tai selata tallennettuja kuvia. Pikapainikkeeseen voidaan määrittää usein käytettyjä toimintoja.

8,0 megapikseliä
8,0 megapikselin kuvakenno tallentaa kuvat yksityiskohtia myöten ja mahdollistaa valokuvalaatuisten julisteiden tulostamisen.

Tehokasta optiikkaa
Tehokkaassa 4x optisessa zoom-objektiivissa hyödynnetään Canonin optista kuvanvakaintekniikkaa, joka ehkäisee kameran tärähtelyn vaikutuksia. Voimakkaasti valoa taittavan asfäärisen (UA) linssielementin ansiosta kuvat ovat laadukkaita koko zoomausalueella.

DIGIC III ja iSAPS
Canonin DIGIC III -prosessori takaa nopeat reaktiot, erinomaisen kuvanlaadun ja edistyksellisen kohinanpoiston, jotka tuottavat tarkkoja, kirkkaita kuvia. iSAPS-tekniikka analysoi jokaisen kuvausnäkymän ja optimoi kameran asetukset ennen laukaisimen painallusta.

Kasvojentunnistus AF/AE/FE
Kasvojentunnistus AF/AE/FE takaa ihmisistä otettujen kuvien onnistumisen, sillä se tunnistaa automaattisesti kasvot kuvan alueella ja säätää tarkennuksen, valotuksen ja salama-asetukset sopiviksi. My Category merkitsee jokaisen kuvan kasvojentunnistuksen ja kuvausohjelman perusteella, jotta kuvien selaus, tulostus, poisto ja monet muut toimet sujuisivat helpommin.

Punasilmäisyyden vähennys
Kuvia toistettaessa punasilmäisyyttä voi korjata nopeasti ja tarkasti kasvojentunnistustekniikan avulla.

PureColor-nestekidenäyttö
Korkearesoluutioinen (230 000 pikselin) PureColor-nestekidenäyttö näyttää värit runsaina, eloisina ja kirkkaina. Heijastamaton, naarmujen syntymistä ehkäisevä kerros suojaa pintaa kolhuilta ja naarmuilta.

Terävät kuvat myös heikossa valossa kuvattaessa
Saat kirkkaat ja selkeät kuvat heikossakin valaistuksessa ISO 1600:n ansiosta - kätevää kuvattaessa kutsuilla, ravintolassa tai tilanteissa, joissa salamavaloa ei saa käyttää. Auto ISO -herkkyystoiminnon ansiosta käyttäjä voi vähentää kuvan epäterävyyttä yhden painikkeen painalluksella aina kun kamera ennakoi kameran tärähdyksen.

Kuvausohjelmat ja värimuunnokset
Voit valita 18 kuvausohjelmaa, kuten luovan valoefektin, jossa optisen kuvanvakaimen avulla luodaan hahmoja tummien kuvien taustalla olevista valopisteistä. Värimuunnoksilla voit luoda väritehosteita kuviin ja videoleikkeisiin suoraan kamerasta.

Videotoiminnot
Voit tallentaa 30 kuvaa sekunnissa VGA-laatuista kuvaa ja stereoääntä. Intervallikuvaustoiminnon ansiosta pilvien, avautuvan kukan, kadunvilinän ja muiden liikkuvien kohteiden tallentaminen luo tasaisia VGA-laatuisia videoleikkeitä nopeutetulla toistolla toistettuna.

CANON DIGITAL IXUS 990 IS

Elegantissa Digital IXUS 990 IS -kamerassa on 5x optinen zoom, joka mahdollistaa kaukaistenkin kohteiden kuvaamisen. Kuvaa 12 megapikselin stillkuvia helposti älykkäiden tekniikoiden avulla tai tallenna upeita teräväpiirtovideoita.

 

Ominaisuudet

 • Elegantti 12 megapikselin kamera
 • Optisella kuvanvakaimella varustettu 5,0x optinen zoom-objektiivi
 • Smart Auto -tila ja näkymäntunnistustekniikka
 • DIGIC 4
 • Liikkeentunnistustekniikka
 • Kasvojentunnistustekniikka
 • 3,0 tuuman PureColor-LCD II -näyttö
 • i-Contrast
 • Zoomauksen pehmennys
 • Teräväpiirtovideot ja HDMI-liitäntä
 
Tallenna elämäsi tärkeimmät hetket.
 Elegantti IXUS-muotoilu
Digital IXUS 990 IS kerää katseita elegantin ja upean ulkonäkönsä ansiosta, jonka viimeistelee hieno kaksisävyväritys.

12 megapikseliä
12 megapikselin resoluutio mahdollistaa julistekokoiset tulosteet tai kuvien luovan rajaamisen.

Tehokas zoom
Kamerassa on monipuoliset rajausmahdollisuudet, ja voit ikuistaa kaukaisetkin kohteet 5,0x optisen zoomin avulla. Canonin optinen kuvanvakain mahdollistaa terävät kuvat koko zoomausalueella.

Näkymäntunnistustekniikka tekee kuvauksesta vaivattoman helppoa
Smart Auto -tila käyttää älykästä näkymäntunnistustekniikkaa määrittääkseen kohteen kirkkauden, kontrastin, etäisyyden ja kokonaissävyn. Sitten kamera etsii 18 mahdollisen vaihtoehdon joukosta kuvaustavan, joka sopii parhaiten kyseisiin olosuhteisiin.

Nopea prosessointi
Canonin DIGIC 4 -processori takaa nopean kuvan prosessoinnin, sujuvan kameran toiminnan, erinomaisen kuvanlaadun ja värientoiston. Kohinanpoiston ansiosta kuvat ovat tarkan yksityiskohtaisia ja teräviä jopa suurilla ISO-asetuksilla kuvattaessa.

Ehkäisee epätarkkuutta
Digital IXUS 990 IS ehkäisee epätarkkuutta liikkeentunnistustekniikan avulla. Smart Auto -tilassa käytetään erilaisia tekniikoita tarkkailemaan kameran ja kohteen liikkeitä. Näin kamera osaa valita automaattisesti parhaan mahdollisen ISO-herkkyyden kuhunkin tilanteeseen.

Kasvojentunnistustekniikka
Kasvojentunnistustekniikat havaitsevat jopa 35 kasvot ja määrittävät niiden mukaan tarkennuksen, valotusajan, salaman asetukset ja valkotasapainon. Näin henkilökuvien ihosävyt näyttävät aina luonnollisilta. Räpäytyksentunnistuksen avulla vältät sen, että kuvissa olevien henkilöiden silmät ovat kiinni väärän ajoituksen vuoksi. Itselaukaisu kasvojentunnistuksella tekee ryhmäkuvien ottamisesta helppoa – kamera ottaa kuvan automaattisesti havaitessaan kuvassa uudet kasvot.

3,0 tuuman PureColor-LCD II -näyttö
Digital IXUS 990 IS -kamerassa on 3,0 tuuman PureColor LCD II -näyttö, jonka avulla kuvien tarkastelu ja sommittelu sekä valikkojen käyttö on helppoa. Valikko-opasteet auttavat hyödyntämään kameran kaikki toiminnot. Aktiivisen näytön ansiosta voit eläytyä kuvien katseluun.

i-Contrast
Canonin i-Contrast-toiminto mahdollistaa paremman kontrastin ja selkeät yksityiskohdat myös hankalissa valaistusolosuhteissa.

Zoomauksen pehmennys
Erityinen zoomauksen pehmennys zoomaa objektiivia fyysisesti kuvaa otettaessa tuoden kuvaan liikkeen dynaamisen tunnun.

Teräväpiirtovideot
Voit kuvata laadukasta liikkuvaa kuvaa teräväpiirtotarkkuudella (1280 x 720, 30 kuvaa sekunnissa) ja katsoa otoksia lisävarusteena saatavan HDMI-kaapelin avulla HD-laajakuvatelevisioissa.

 

CANON EOS 450D

EOS 450D -kameran kevyeen, ergonomiseen runkoon kätkeytyy lyömätön teho ja helppokäyttöisyys. Tallenna maailmasi 12,2 megapikselin CMOS-kennolla ja Canonin uusimmalla tekniikalla.

 

Ominaisuudet

 • 12,2 megapikselin CMOS-kenno
 • 3,5 kuvaa/s
 • 9 pisteen laaja-alainen automaattitarkennus
 • Integroitu EOS kennonpuhdistusjärjestelmä
 • 3,0 tuuman nestekidenäyttö elävällä etsinkuvalla
 • DIGIC III -prosessori
 • Suurikokoinen, kirkas etsin
 • Monipuoliset kuvasäädöt
 • Pienikokoinen ja kevyt
 • Yhteensopiva EF-/EF-S-objektiivien ja EX Speedlite -salamalaitteiden kanssa
 
Pelittää!
 12,2 megapikselin CMOS-kenno
12,2 megapikselin CMOS-kenno mahdollistaa yksityiskohtien tarkan erottelun myös julistekoon tulosteissa ja erityisen joustavuuden kuvaa rajattaessa. Canonin CMOS-kennot ovat herkkiä hämärässä ja lähes kohinattomia, minkä lisäksi ne käyttävät virtaa säästeliäästi.

Kuvausnopeus 3,5 kuvaa/s
EOS 450D tallentaa jopa 3,5 kuvaa sekunnissa 53 suuren JPEG-kuvan (6 RAW-kuvan) sarjoissa.

9 pisteen laaja-alainen automaattitarkennus
9 automaattitarkennuspistettä on sijoitettu kautta kuva-alan, joten reunoillekin sommitellut kohteet toistuvat terävinä. Keskimmäinen tarkennuspiste on ristikkäistyyppinen anturi, joka on erityisen herkkä, nopea ja täsmällinen valovoimaltaan F 2,8:n ja paremmilla objektiiveilla.

EOS:n integroitu puhdistusjärjestelmä
Canonin yhdysrakenteinen pölynestojärjestelmä pitää kuvat tahrattomina kolmella eri tavalla. (1) Erikoismateriaalit vähentävät pölyn muodostumista kamerassa. (2) Itsepuhdistuva kennoyksikkö ravistaa pölyä kennosta aina, kun kameraan kytketään virta tai kun kamera sammutetaan. (3) Piintyneet pölytahrat voi merkata ja poistaa Digital Photo Professional -ohjelmalla.

3,0 tuuman nestekidenäyttö elävällä etsinkuvalla
Kirkkaalla 3,0 tuuman nestekidenäytöllä voit tarkistaa kuvan tarkennuksen ja sommittelun, ja pienetkin yksityiskohdat saat esiin 10-kertaisella suurennustoiminnolla. Kun kuvaat hankalasta asennosta, elävän etsinkuvan avulla voit rajata kuvan nestekidenäytössä ja valita tilanteeseen sopivan tarkennustavan.

DIGIC III -prosessori
Tarkasta valkotasapainon toistosta tunnettu DIGIC III tallentaa värit kirkkaina ja aitoina. Kuvat käsitellään 14 bitin värisyvyydellä, mikä mahdollistaa sävyjen hienojenkin vivahteiden erottumisen. Tehokas DIGIC III vähentää virrankulutusta ja mahdollistaa lähes viiveettömät toiminnot.

Suurikokoinen, kirkas etsin
Suurikokoinen etsin näyttää kuvauskohteen kirkkaasti ja selkeästi, ja kuvan sommittelu onnistuu helposti.

Monipuoliset kuvasäädöt
Kuvatyyliasetusten avulla on helppo hallita kuvankäsittelyparametreja. Kontrastia, terävyyttä ja värikylläisyyttä voidaan muokata kamerassa tai kameran mukana toimitettavalla Picture Style Editor -ohjelmalla. Kuvan ottamisen jälkeen Canonin RAW-kuvien käsittelyyn tarkoitettu Digital Photo Professional -ohjelma tarjoaa monipuoliset toiminnot RAW-kuvien hallintaan ja käsittelyyn.

Pienikokoinen ja kevyt
EOS 450D -kameran kompakti, ergonomisesti suunniteltu runko painaa vain 475 grammaa, ja helppokäyttöiset säätimet tekevät käytöstä sujuvaa.

EF-objektiivit ja lisävarusteet
EOS 450D on yhteensopiva yli 60 EF/EF-S-objektiivin ja kaikkien Speedlite EX -salamalaitteiden kanssa.