9.8.2000

Jälleen oli aika tehdä jotain uutta ja ennen kokematonta. Olimme edellispäivänä varanneet itsellemme liput British Airways London Eye maailmanpyörään, sillä jonottamisessa paikan päällä olisi kulunut tuntitolkulla.

Ylhäällä
 

Mahtavat näkymät yli Lontoon
 

Kierros kesti puolisen tuntia, jonka jälkeen päätimme samalla reissulla käydä myös viereisessä Aquariumissa, koska ystäväni oli kiinnostunut vedenalaisesta maailmasta. Ikävä kyllä akvaariot olivat niin hämäriä, että en saanut tavallisella kamerallani yhtään kunnollista kuvaa. Video onnistui kuitenkin kohtalaisen hyvin. (Videokooste luvassa viimeisen matkapäivän kohdalla!).

Poistuttuamme kalojen valtakunnasta, päätimme suunnata iltapäiväksi jälleen uuteen seikkailuun. Tällä kertaa menimme IMAX-teatteriin, ihmettelemään Englannin suurinta screeniä ja kyllä se olikin mahtavan kokoinen. Siinä istuessa tuntui, että oli itse helikopterin kyydissä Afrikan safarilla ja seikkaili Egyptin ihmeellisessä menneisyydessä. Minulle IMAX olikin tuttu jo Toronton matkaltani.

 

Meidän piti ensin mennä katsomaan vain yksi näytös, mutta kuinka ollakaan kun tulimme ensimmäisestä ulos, olimme niin vaikuttuneita, että haimme heti myös toiseen näytökseen liput ja palasimme saman tien katsomaan myös sen.

 

Illaksi suuntasimme vielä kävelylle Hyde Parkiin ja poikkesimme iltakahvilla Serpentiinijärven rantakahvilassa.

jatkuu...