26.6.1998 perjantai

Pääsin käväisemään myös SkyDomen sisäpuolella ihastelemassa jättisuurta urheiluareenaa
 

Downtown, Toronto
 

ZZ-Top Torontossa? :)
 

Tänään kävimme ajelemassa myös pienasutusalueilla, ehkä niitäkin lähiöiksi voisi kutsua. Ihania taloja metsäisien ja puistomaisten tonttien keskellä oli suorastaan ihana tutkailla, vaikkakin vain ohi ajellen. Sillä reissulla taas kuitenkin sattui ja tapahtui jälleen. Eräässä teiden risteyksessä toinen, pienempi auto tulla posotti meidän vähän suuremman auton perään ja KOPS! Ei ihan edes pieni täräys, sillä niskassani naksahti pelottavasti ja sen jälkeen oli monta päivää hartiat ja niska kipeä ja jumissa. Onneksi ei käynyt lopultakaan pahemmin, eikä myöhemminkään ole mitään vammaa siitä jäänyt, mutta pelästyin kyllä aikalailla, sillä noista peräänajoista saa helposti ikuisen niskakivun. Tiedä sitten, vaikka nykyiset kivut osittain siitä johtuisivatkin. Toisaalta, olen ollut enemmän kuin yhdessä peräänajokolarissa, joten mistä tahansahan ne voivat johtua.



Onneksi myös automme selvisi pikkunaarmulla. Toisin kävi kuitenkin peräänajajan, jonka etuosa autosta vähän kärsi enempikin. Hän oli kuitenkin turman syyllinen osapuoli ja siis korvausvelvollinen. Kuljettajat sopivat asian paikanpäällä, joten mitään virkavaltaa ei tarvinnut kutsua onneksi hätiin. Siispä jälleen oli koettu yksi uusi ”jännittävä” seikkailu kaukana kotoa…

Parhaimmallakin ajalla on aina loppunsa. Niin alkoi olla tässä vaiheessa minun Kanadan vierailullanikin. Monesta syystä en olisi vielä tahtonut palata Suomeen, mutta eipä sinnekään asumaan voinut jäädä. Onneksi oli vielä yksi kokonainen, erityisen ihana päivä jäljellä.

jatkuu...