Tarinamaanantain haastesana on ROMANTIIKKA

EKA KERTA

Jännittävä, ihana, ikimuistoinen päivä, jossa kaikki oli "eka kerta"!

Tyttö muistaisi aina hetken, jolloin mies astui hänen eteensä ensimmäistä kertaa! Niin ihanan tuttu ja turvallinen, mutta samalla täysin vieras mies. Katsoi tyttöä hetken ja sulki sitten syliinsä ja he halasivat jännittyneinä toisiaan. Tyttö varmasti vieläkin enemmän paniikissa, kuin mies. Tai ainakaan hän ei pystynyt sitä miehestä lukemaan… Oltuaan hetken hiljaa sylikkäin, mies painoi otsansa tytön otsaa vasten, katsoi silmiin ja sitten tyttö sai jo ensimmäisen aran ja lämpimän suudelman. Hän ei unohtaisi sitä ikinä! Jää alkoi sulaa, jännitys laueta hieman. Mies ei siis pitänyt tyttöä ainakaan totaalisen vastenmielisenä…

Pitkien halien ja monien ihanien suukkojen jälkeen he vihdoin suuntasivat tytön kotiin. Päivästä tuli kuin unelma. Heillä oli yhdessä kaikin tavoin niin hyvä olla, ettei tyttö ollut uskonut kenenkään kanssa sitä kokevansa. Se, millainen tuo mies oli hänen kanssaan, vain lisäsi tytön tunteita Häntä kohtaan ja sai entistä vakuuttuneemmaksi, että mies on se, jota hän oli koko elämänsä odottanut! Mikään maailmassa ei olisi saanut tyttöä enää perääntymään. Vain, jos mies olisi osoittanut, ettei häntä kiinnostakaan, olisi tyttökin joutunut luovuttamaan.

Hänen kanssaan oli niin paljon sellaista, mitä tyttö ei ollut koskaan ennen kokenut, että koko päivää olisi voinut kutsua nimellä "Eka kerta"! Vieläkin, sitä myöhemmin ajatellessaan, tytön kädet tärisivät ja hänen oli vaikea keskittyä mihinkään. Niin lähellä tytössä Hän oli edelleen. Niin täynnä valtavaa tunnetta hän koki heidän yhteiset hetket muistaessaan…!

Mies sai ihanan helposti tytön jännityksen katoamaan. Oli lähellä, osoitti kaikin tavoin, ettei ole mitään pelättävää, ja että Hän välittää oikeasti. Kaikki Hänen kanssaan oli, kuin tyttö haaveissaan oli sen kuvitellut ja vieläkin enemmän.  He sulkivat koko ulkopuolisen maailman pois kokonaiseksi päiväksi, joka heillä oli aikaa olla yhdessä, herätäkseen todellisuuteen vasta, kun miehen oli aika lähteä paluumatkalle.

Päivän päätteeksi viimeisetkin epäilyt olivat karisseet ja tyttö tiesi varmasti, että halusi juuri Hänet kokonaan itselleen! Mikään ei saisi tulla heidän väliinsä, ei mikään minkä he voisivat estää. Maailma on kova ja todellisuus kylmä. Kaikelle he eivät voisi mitään - ainakaan juuri nyt, vielä…

Silti heillä oli nyt oma maailmansa, jossa kaikki olisi mahdollista - mahdotonkin. Sen avulla he jaksaisivat kohdata kaiken, mitä eteen sitten tulisikin. Pitkän odottamisen, ikävän, kaikkien niiden haaveiden ylläpidon, joita he eivät vielä voisi toteuttaa.  Sellainen vaatii todellista välittämistä, todellisia tunteita, mutta he uskoivat jo silloin, että heillä oli sekä tahtoa, että tunnetta ylittää kaikki esteet ja hidasteet, joita elämä heidän eteensä toisi.

Taivas! En tunne enää itseäni, tyttö ajatteli. Hän oli niin pyörryksissä tuosta tunteesta ja täysin miehen lumoissa! Hänen mielensä ja sydämensä rakasti jo nyt miestä niin, ettei hänellä ollut mitään aseita vastustaa häntä! Mies olisi täydellinen hänelle kaikin tavoin! Kukaan ei ollut koskaan saanut tyttöä niin totaalisen heikoksi, eikä hän ollut kenenkään kanssa ollut niin kokonaisvaltaisesti yhtä, kuin oli Hänen kanssaan. He kohtasivat niin täysin ja sulautuivat toisiinsa niin helposti ja luonnollisesti, että se sai aikaiseksi valtavia tunnemyrskyjä. Tyttö sopi Hänen syliinsä niin täydellisesti, että he molemmat ihmettelivät kaiken helppoutta heidän välillään. He eivät olisi halunneet mistään hinnasta katkaista sitä ihanaa tunnetta, joka heidät valtasi pelkästään heidän ollessaan toistensa lähellä, sylissä. Siitä itsensä pois repäiseminen tuntui, kuin olisi kiskaissut oman ruumiinosansa pois… Kipua aiheuttava teko!

Lopulta päivä päättyi ja silmät kyynelissä tyttö saatteli Hänet takaisin asemalle, jossa he hiljaa keinuivat sylikkäin miehen hyräillessä tuttua kappaletta ja suudellessaan tyttöä vielä kerran, toisen, kolmannen… kunnes oli aika hyvästellä! Viimeiseen saakka he vielä pitivät toisiaan kädestä, kunnes oli aika erota.

Hetken päästä he jo kuitenkin lähettivät kaipaavia viestejä toisilleen. Illalla myöhään mies vielä soitti tytölle ja he juttelivat ensimmäisestä yhteisestä päivästään ja siitä, miten paljon he nauttivat toistensa seurasta. Molemmista oli helpottavaa, että kaikki heidän välillään oli muuttunut vain hyvään ja entistäkin läheisempään suuntaan! Nyt he tiesivät, että he kuuluisivat yhteen.

Puhelun jälkeen tyttö vaipui väsyneenä, mutta onnellisena uneen. Hän oli vihdoin löytänyt etsimänsä...