6.8. 2000

Tänään sain uuden aamiaiskortin toiselle viikolleni, joka olikin sitten todellinen yllätys. Vihdoin matkatoimiston matkaopas oli saanut selvitettyä sotkut ja minulla oli "virallisesti" huone myös seuraavaksi viikoksi. En sen kummemmin aamiaiskorttia ihmetellyt enkä tutkinut, ennen kuin seuraavana aamuna aamiaiselle mennessäni, mutta siitä lisää huomisen tarinassa...

Tänään olisin viimeistä päivää Lontoossa yksin, sillä illalla saapuisi ystäväni Suomesta ja majoittuisi samaan hotelliin, kuin minä. Hänen kanssaan kiertelemme varmasti paljon jo tuttujakin paikkoja, mutta olimme sopineet jo etukäteen eräistä kohteista, joihin en menisi ennen kuin hänkin liittyy seuraan.

Jälleen kerran metro vei minut Thamesia ihastelemaan ja sen rantoja kiertelemään. Ensin piti käydä kuitenkin Towerin myymälästä hakemassa vähän "vahvistusta", että jaksaa tallustella katuja koko päivän...

 

Towerin alueen tunnelmissa jälleen kerran...

 

Tästä kuvasta pidän tosi paljon, vaikka päivä oli harmaa ja synkkä... Aurinkoisella olisi varmasti tullut vieläkin parempi.

 

Panorama Thamesin sillalta
 

Päätin sillalla oleskelun jälkeen palata Towerin puolelle kaupunkia ja kävellä St Catharine's Dockiin päiväkahville. Olin käynyt paikassa vain kerran aiemmin, ja silloin ei ollut tullut otettua kuvan kuvaa, joten sekin asia piti siis korjata.

 

"Green moment". Mitään havaintoa ei ole, mistä tämä kuva on otettu, mutta kuuluu kyllä päivän saldoon
 

Palasin hotellille hyvissä ajoin, ottamaan ystävääni vastaan.

Hotellin ikkunasta näkymä Piccadilly Circusin ihmisvilinään.
 

Oli oikein mukava saada juttuseuraa toiseksi viikoksi ja ilta menikin mukavasti kuulumisia vaihdettaessa ja ystäväni asettuessa taloksi omaan huoneeseensa.

jatkuu...