Kävin eilen ostamassa Anttilasta Trust -merkkisen piirtopöydän. Toin sen kotiin ja asensin ajurit ja ohjelman koneelle. Kaikki piti olla kunnossa, mutta kas, pöytä ei reagoinutkaan mitenkään. Olin tosi harmissani, kun mikään mitä kokeilin, ei auttanut asiaa. Viimein päädyin siihen, että pöydässä täytyy olla jokin vika, tai sitten ohjeissa ei kerrota jotain oleellista asiaa, joka pitäisi tajuta tehdä.

Tänä aamuna päätin, että pistän pöydän pakettiin ja lähden käymään sen kanssa Anttilassa kysymässä, josko heillä olisi ratkaisu ongelmaan. Ei tuntunut olevan sen enempää tietoa, joten vaihtoivat minulle toisen pöydän tilalle. Heti kotiin päästyäni poistin kaikki eilen asentamani ajurit ja ohjelmat ja aloitin uuden pöydän kanssa alusta. Kun kaikki oli taas asennettu, pöytä ei edelleenkään reagoinut mihinkään. Apua! Sitten ongelman täytyy olla koneessa. Poikkesin kuitenkin kurkkimassa laitteen kotisivuilta löytyvää tietoa pöydästä ja päädyin ajurisivulle. Kuinka ollakaan, sieltä löytyikin jokaiselle käyttikselle omat ajurinsa. Missään ohjeissa ei sanottu, että tämä cd:llä oleva yleisajuri saattaisi tarvita lisäasennuksia, mutta päätin kuitenkin yrittää sitäkin vaihtoehtoa. Latasin Windows 7:n oman ajurin ja kuinka ollakaan, pöytä suorastaan heräsi eloon! Ihmettelenpä kuinka monella muulla on alussa ollut hankaluuksia keksiä tätä ylimääräistä ajurilatausta, kun siitä ei mainita missään mitään, eikä edes kaupan asiantuntijat tajunneet sellaista ehdottaa. Nyt on piirtopöytä toiminnassa ja huvittavaa on huomata, että kömpelöä on touhu edelleen, vaikka kynä onkin parempi työkalu kuin hiiri.



Saapa nähdä opinko säätämään kynää itselleni niin sopivaksi, että sillä saisi edes sen laatuista jälkeä, kuin kynällä ja paperilla onnistun saamaan. Harmi ettei pöytä pysty loihtimaan minusta taitavaa piirtäjää millään, kun omasta takaa niitä lahjoja ei ole suotu.