25.8.1999 keskiviikko

Keskiviikon valitsimme ostos- ja lepopäiväksi Gardassa, sillä emme jaksaneet enää eväämme liikauttaa kokopäiväisten retkiemme jälkeen.  Suunnittelimme kyllä kovasti, että Milanoon olisi kiva ehtiä, mutta pakko oli jotain jättää ohjelmasta pois. Viikko on kerta kaikkiaan liian lyhyt aika nähdä ihan joka paikkaa, jonka tahtoisi.

Siispä, vaikka lepopäiväksi tämän nimitimme, emme suinkaan levänneet laakereillamme, vaan kiertelimme pitkin poikin Gardan vielä käymättömiä kolkkia.

Aloitimme kiireettömän kävelyretkemme upeasta rantapuistosta, jonka jälkeen poikkesimme jättimäisen suurille jäätelöannoksille yhteen rantakahviloista.

 

Suunnistimme sitten aivan Gardan toiseen päähän ja kohti San Vigilion niemekettä.

Jälleen kerran ”omatekoinen” panorama näkymistä, jota kohti olimme kävelemässä.
 

 

 

 

 

 

Kävelimme aina niemekkeen taakse saakka ja vain, koska oli ihan järkyttävän kuuma, palasimme iltapäivän helteessä takaisin kaupunkiin. Pikku lepotauon jälkeen kuitenkin olimme jälleen rannalla ja kuvaamassa alkavan illan järvimaisemia.

Merirosvoja Gardan vesillä?
 

Ilta kului Gardan rantakahviloissa istuskellen ja upeista maisemista nauttien. Etelän auringonlasku on mieletön kokemus. Viidessä minuutissa tapahtui seuraavaa...

 

 

jatkuu...